TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Egészségmagazin

2020.12.16 11:56

Előre az erős csontokért!


A változókor közeledtével vagy pár baráti tanács fejében sokan úgy gondolják, hogy elkezdenek szedni kalcium vitaminokat az erősebb csontok eléréséhez, hogy idősebb korukra se kelljen lemondani a mozgásról és fájdalommentesen tudjanak játszani unokáikkal.

A helyzet az, hogy sok ember a kalciummal kapcsolatban tévhitben van, hiszen önmagában nem elegendő, és le is írjuk miért:


Szervezetünk megfelelő, egészséges működéséhez fontos, hogy rendes odafigyeléssel támogassuk, még a téli időszakban is, mikor könnyedén legyengül. Ebben az évszakban a vitaminhiány és a kevés napfény miatt immunrendszerünk igényli, hogy gyümölcsök, zöldségek útján pótoljuk a hiányzó vitaminokat és ásványi anyagokat, amik valljuk be, nem mindig hatékony megoldás. Éppen ezért találták ki a különféle tabletta, vagy más formában kapható, könnyen és gyorsan feloldódó készítményeket, amelyek tömény vitaminokat tartalmaznak. A készítmények által így könnyebben és hamarabb bejut a szervezetünkbe a megfelelő vitaminmennyiség. Persze ömagában semmi nem jó, ezért is figyeljünk minden szempontból egészségünkre!
 
Íme néhány jó tanács, amely segíthet minket szervezetünk egészségének fenntartásához:

Tudjuk jól, hogy hasról fogyni igencsak nehéz. Egyik tanárom konkrétan azt mondta, ha már 20 évet beleöltél, hogy elhízzál, ne akarj 2 hét alatt tökéletes alakot. Na de akkor mi a megoldás? AZ elhízás melegágya a II típúsú cukorbetegségnek, magasvérnyomásnak, egyéb kísérő betegségeknek. Természetesen a legfontosabb, ha már megtörtént, ha már észrevesszük, akkor tegyünk ellene! Most mutatunk 5 olyan gyakorlatot, melyet ha rendszeresen végzel, egészen biztosan elérhetsz karcsúsodást normál étkezés mellett - nem túllépve a napi kalóriaszükségletedet! 

A hirtelen hasi hízás 5 oka: mutatjuk, melyiket hogyan ismerheted fel -  Fogyókúra | Femina

 

2020.10.11 06:08

6 módszer, amivel bekapcsolhatod a zsírégető hormonokat

A hormonok segítik testünk ideális működését... és igen fontos szerepet töltenek be. Az éhség jelzésére avagy annak csillapítására is meg van a megfelelő hormon. Nézzük, hogy mik is ezek.

A cikk a brightside angol nyelvű magazin alapján íródott.

Sok szülő idegenkedik attól, hogy versenysportra engedje a gyermekét. Mégis érdemes megfontolni ezt a lehetőséget, a rendszeres, komolyan vett sport ugyanis olyan jellemvonásokat alakít ki már egészen fiatal korban, amelyeket máshonnan nem biztos, hogy megtanulhat a gyerek. - írja Kercsó Dorottya a csaladinet.hu weboldalon.

untitled image