A KIHON és PUNOK Sportmárka magyarországi képviselete.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-493-9591

ORVOSI TÜDŐFŰ LEVÉL
ORVOSI TÜDŐFŰ LEVÉL
2 890 Ft

ORVOSI TÜDŐFŰ LEVÉL

2 890 Ft
Mennyiségi kedvezmény
2+  db
-10 %
2 601 Ft/db
Részletek

EZÉRT AJÁNLJUK:

 

AZ ORVOSI TÜDŐFŰ EGÉSZSÉGÜGYI HATÁSAIT ALÁTÁMASZTÓ TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉKOK

A bemutatott tudományos vizsgálatok eredményei az orvosi tüdőfűre általánosan vagy a hivatkozásokban szereplő készítményre vonatkoznak. Bemutatásuk célja, hogy alátámasszák a termékünkben lévő gyógynövény egészségügyi hatásait. ⇒ További részletek

 

A FELSŐ LÉGUTAK (SZÁJ, GARAT, TOROK) EGÉSZSÉGÉT TÁMOGATÓ HATÁSA

  • A tüdőfűvel kapcsolatban nagyon kevés kutatási eredmény áll rendelkezésre, annak ellenére, hogy nagyon régóta légzőrendszeri problémák kezelésére alkalmazott gyógynövényről van szó:
  • Bolgár kutatók megállapították, hogy az orvosi tüdőfű nagy mennyiségű polifenolos anyagot tartalmaz, amely felelős az antioxidáns hatásáért is. Ezek polifenolos anyagok a felső légutak gyulladt nyálkahártyájával érintkezve bevonó réteget képeznek, mivel kicsapják a szabad fehérjéket. Emellett antibakteriális hatásúak is, így meggátolják a vírusos eredetű torokgyulladások bakteriális felülfertőződését is. (Dr. Ivanova és munkatársai kutatása)
  • Az egyik ilyen fenolos anyag a tüdőfűben is felfedezett jünnansav, amelyről laboratóriumi körülmények között igazolták erős antioxidáns hatását. Hatásosan védte meg a vérplazma fehérjéit és lipidjeit az oxidatív károsodástól. Emellett képes volt megakadályozni a vérplazma antioxidáns kapacitásának csökkenését. (Dr. Krzyzanowska-Kowalczyk és munkatársai kutatása)
  • A modern gyógyszerek megjelenése előtt a tüdőfüvet tüdőtuberkulózis esetén gyakran használták más olyan növényekkel együtt, amelyekről később kiderült, hogy a tüdőfűhöz hasonlóan sok kovasav-származékot tartalmaznak. A kovasav szerepe a mai napig nem tisztázott a tüdőbaj kezelésében.

ORVOSI TÜDŐFŰ A NÉPGYÓGYÁSZATBAN

  • Az népgyógyászatban az orvosi tüdőfüvet légúti irritáció által kiváltott köhögés, emésztőrendszeri panaszok, vese- és hólyagpanaszok, tuberkulózis esetén alkalmazzák. (TRC Natural medicines)

FIGYELMEZTETÉSEK, ELLENJAVALLATOK

  • Az orvosi tüdőfű levél fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
  • Terhesség és szoptatás, valamint 18 éves kor alatt fogyasztása nem javasolt!
  • Gyermekek elől elzárva tartandó! 
Adatok
Gyártó
Javallat
Szállítási idő
5-6 munkanap
Szállítási költség
1100-2300 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek