A KIHON és PUNOK Sportmárka magyarországi képviselete.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-493-9591

JAVALLAT® - ORVOSI TÜDŐFŰ KOMPLEX
JAVALLAT® - ORVOSI TÜDŐFŰ KOMPLEX
2 490 Ft
ÚJ

JAVALLAT® - ORVOSI TÜDŐFŰ KOMPLEX

légutak egészségét támogató gyógynövény komplex
60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula


A komplexben (kapszulánként 500 mg) egymás hatását támogató gyógynövények kaptak helyet.

Orvosi tüdőfű (175 mg): Magas poliszacharid- és polifenoltartalma miatt nyugtatja a felső légutak nyálkahártyáját.
Lándzsás útifű (150 mg): Nyugtatja a torkot, garatot és a hangszálakat, serkenti a bél mikroflóra fejlődését, támogatja az emésztést és a szervezet méregtelenítését. Antioxidáns hatású polifenolos anyagai védik a szervezetet a sejtkárosító szabad gyököktől.
Orvosi zilíz (100 mg): Antibakteriális hatású, elősegíti a légutak komfortérzetét, a kellemetlen érzések csökkentését. Nyugtatja a torkot, garatot és hangszálakat.
Erdei mályva (75 mg): Csökkenti a torok irritációját, elősegíti az emésztés egészségét.
2 490 Ft
Részletek
MIKOR AJÁNLJUK?
- Ha szeretne gyógynövényekkel is hozzájárulni légutai egészségének megőrzéséhez.
- Ha a légutakat érintő betegségek (rekedtség, száraz köhögés, COPD, asztma) kezelésére alkalmazott gyógyszeres és életmód-terápia mellett gyógynövényeket is szeretne használni egészségtámogató céllal.


A KOMPLEXBEN LÉVŐ GYÓGYNÖVÉNYEK
A komplexbe a tüdőfű mellett további olyan hozzá hasonló hatóanyag-tartalmú gyógynövényeket válogattunk össze, amelyek több tucat hatóanyaga egyszerre fejti ki előnyös élettani hatását. A hatóanyagok fontos részét képzik a komplexben lévő antioxidáns hatású polifenolok és a nyálkahártya bevonó hatású poliszacharidok.
A komplexben lévő gyógynövények egészségügyi hatásai és a velük végzett - alábbiakban röviden ismertetett - kutatások eredményei részletesen is megismerhetők a növény képére vagy nevére kattintva!
Az alábbiakban röviden ismertetett tudományos vizsgálatok bemutatásának célja, hogy alátámasszák a komplexben lévő gyógynövények légutak egészségét támogató hatását. ⇒ Kattintson ide a további fontos részletekért!

orvosi tüdőfű

Orvosi tüdőfű levél
Nagy mennyiségű polifenolos anyagot tartalmaz. Ezek polifenolos anyagok a felső légutak gyulladt nyálkahártyájával érintkezve bevonó réteget képeznek. Emellett antibakteriális hatásúak is, így meggátolják a vírusos eredetű torokgyulladások bakteriális felülfertőződését is. .lándzsás útifű

Lándzsás útifű levél
Immunstimuláns hatású hatóanyagok tartalmaz: poliszacharidokat, aukubint, klorogénsavat, katalpolt, acetozidot. Antibakteriális, antivirális hatású. Klinikai vizsgálatban csökkentette a köhögés intenzitását.erdei mályva

Erdei mályva levél
Nyálkaanyagai a védőréteget hoznak létre a légutak nyálkahártyáján, ezzel nyugtatják azt, csökkentik a gyulladást, védik a nyálkahártyát a további külső behatásoktól, cseranyagtartalmukkal együtt pedig gátolják a baktériumok fejlődését..orvosi zilíz

Orvosi zilíz levél és gyökér
Stimulálja az immunsejtek működését, poliszacharid hatóanyagai nyugtatják a torok és a garat nyálkahártyáját, csökkenti a gyulladást. Klinikai vizsgálatokban is hatásosnak bizonyult a köhögés csillapításában.
FOKOZOTT ANTIOXIDÁNS HATÁS
A JAVALLAT® kapszulákban lévő SonicFine® instant gyógynövényporok gyártása során szétzúzzuk a növényi setjfalak rostmátrixát, ennek eredményeként jelentősen megnövekszik a hozzáférhető antioxidáns hatású polifenolok és flavonoidok, valamint a nyugtató hatású poliszacharidok mennyisége. A növényi sejtfalak ugyanis akadályozzák, hogy ezek a nagy méretű anyagok kioldódhassanak. Ennek elsődleges oka az, hogy az antioxidáns vegyületek és a poliszacharidok jelentős része beágyazódik a sejtfal rostmátrixába. A szuperfinom gyógynövényporok antioxidáns hatása gyógynövénytől függően így három-ötször, vízoldható poliszacharid tartalma pedig kettő-négyszer magasabb.
MIT TARTALMAZNAK A KAPSZULÁK?


Kizárólag kiváló minőségű gyógynövényeket és azok összes hatóanyagát.
Nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, segédanyagot vagy tartósítószert.
Egyedi gyártástechnológiánk köszönhetően a kapszulákban lévő gyógynövények megnövelt biológiai hozzáférhetőséggel és aktivitással, nagyobb flavonoid- és polifenoltartalommal, erősebb antioxidáns hatással, jobb oldhatósággal rendelkeznek és a gyógynövény hatóanyagok 100 százalékát tartalmazzák.
Összetevők: kapszulánként 500 mg Sonic­Fine® szu­­per­­­fi­nom instant gyógynövénypor (orvosi tüdőfű levél [175 mg], lándzsás útifű levél [150 mg], erdei mályva levél [75 mg], orvosi zilíz levél [50 mg], orvosi zilíz gyökér [50 mg]), kapszulahéj: zselatin.
MENNYIT ÉS HOGYAN KELL FOGYASZTANI A KAPSZULÁKBÓL?
Az ajánlott mennyiség naponta kétszer 1 kapszula, amely naponta kétszer 2 kapszuláig is növelhető.
Egyedi gyártástechnológiánk lehetővé teszi, hogy a kapszulákból gyógynövényteát készíthessen! Ezt a kapszulát is így kell fogyasztani ahhoz, hogy azzal támogassa a felső légutai egészségét. Ehhez:
vagy nyissa ki a kapszulákat a két végüknél megfogva, a tartalmukat pedig öntse egy pohárba, majd engedjen rá 2 dl 50-60 Celsius fokos (csap)meleg vizet
vagy a kapszulákat felbontás nélkül helyezze egy pohárba, majd öntsön rájuk 2 dl frissen forralt vizet. A kapszulahéj egy percen belül feloldódik és elkeverés után a tea fogyasztásra kész!
Mivel a kapszulák a gyógynövények hatóanyagainak 100%-át tartalmazzák (tehát nemcsak a vízben jól oldódó hatóanyagokat) ezért a megszokottól eltérően egy sűrű átlátszatlan teát kap eredményül, amelyet felkeverés után érdemes egyből elfogyasztani.
FOLYAMATOSAN FOGYASZTHATÓ?
A komplex nem tartalmaz olyan gyógynövényeket, amelyek hatóanyagai felhalmozódnának a szervezetben, ezért korlátlan ideig és biztonságosan fogyasztható hosszú távon is.
PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA A FELBONTOTT DOBOZOKRA IS!
Ahogy az összes gyógynövénytermékünkre, úgy erre a komplexre is 30 napos pénz visszafizetési garanciát nyújtunk. Amennyiben nem elégedett termékünkkel, úgy 30 napon belül egészen addig visszaküldheti nekünk, amíg a dobozban legalább 20 kapszula maradt, mi pedig visszautaljuk a teljes vételárat! A 30 napos garanciánk részleteiről itt tudhat meg többet.
KÜLÖN-KÜLÖN VÁSÁROLNÁ MEG A KOMPLEXBEN LÉVŐ GYÓGYNÖVÉNYEKET?
Erre is lehetősége van! A komplexben lévő gyógynövényeket egyesével is megvásárolhatja webáruházunkban. Kattintson az oldal felső részén a komplexben lévő gyógynövények képére vagy ide kattintva válogasson a légutak egészségét támogató gyógynövények között!
Nézzen körül viszonteladóink között és keresse meg a legközelebb található bioboltot, ahol személyesen is megveheti a termékeinket (A termékek ára a viszonteladóknál eltérhet a honlapon feltüntetetthez képest!)
AMIRE ÉRDEMES FIGYELNI
Fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Mérsékelheti egyes gyógyszerek felszívódását, ezért azok bevétele előtt vagy után 1 órával fogyassza!
Terhesség és szoptatás, valamint 18 éves kor alatt fogyasztása nem javasolt!
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Adatok
Gyártó
Javallat
Szállítási idő
5-6 munkanap
Szállítási költség
1100-2300 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek