A KIHON és PUNOK Sportmárka magyarországi képviselete.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-493-9591

JAVALLAT® - Tiszta tüdő
JAVALLAT® - Tiszta tüdő
2 490 Ft

JAVALLAT® - Tiszta tüdő

A tüdő tisztaságát és a légutak egészségét támogató gyógynövény komplex
60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula

Egymás hatását támogató gyógynövényekkel.

  • Tavaszi kankalin: Nagy mennyiségű szaponin hatóanyagot tartalmaz, amely fokozza tüdő csillószőreinek mozgását (szekretomotoros hatás), emellett fokozza a nyálkatermelést a légutakban és így folyékonyabbá teszi azt (szekretolitikus hatás) ezáltal elősegíti a hörgőváladék ürülését a tüdőből.
  • Orvosi pemetefű: Nyugtató hatású a torokra, a garatra és a hangszálakra, emellett támogatja az emésztést.
  • Szurokfű: Támogatja a légzőrendszer egészségét, elősegíti a köhögést, támogatja a szervezet ellenálló-képességének növelését. Emellett hozzájárul a szív és az érrendszer, valamint az emésztés egészségéhez.
  • Igazi édesgyökér: Elősegíti a könnyű levegővételt, nyugtatja a felső légutakat. Támogatja az immunrendszert és az emésztést.
  • Gyömbér: Segít fenntartani az optimális immunegyensúlyt a légutakban, támogatja a hörgők egészségének megőrzését, a túl sok vagy túl kevés váladék jelenlétét a légzőrendszerben. 

   

   

  2 490 Ft
  Mennyiségi kedvezmény
  2+  db
  -10 %
  2 241 Ft/db
  Részletek

  MIKOR AJÁNLJUK?

  - Ha szeretne gyógynövényekkel is hozzájárulni tüdeje egészségének megőrzéséhez.
  - Ha a légúti hurutok kezelésére alkalmazott gyógyszeres és életmód-terápia mellett gyógynövényeket is szeretne használni egészségtámogató céllal.


  A KOMPLEXBEN LÉVŐ GYÓGYNÖVÉNYEK, VALAMINT A TÜDŐ TISZTASÁGÁRA ÉS A LÉGUTAK EGÉSZSÉGÉRE GYAKOROLT HATÁSUK

  • A legjobb tüdőtisztító, légúti egészséget támogató gyógynövényeket válogattuk össze a komplexbe, amelyek több tucat hatóanyaga egyszerre fejti ki előnyös élettani hatását. A hatóanyagok fontos részét képzik az komplexben lévő antioxidánsok.
  • A komplexben lévő gyógynövények egészségügyi hatásait és a velük végzett - alábbiakban röviden ismertetett - kutatások eredményeit részletesen is megismerheti a növény képére vagy nevére kattintva!

  Az alábbiakban röviden ismertetett tudományos vizsgálatok bemutatásának célja, hogy alátámasszák a komplexben lévő gyógynövények légutak egészségét támogató hatását. ⇒ Kattintson ide a további fontos részletekért!


  Kankalingyökér

  Tavaszi kankalin gyökér
  Hatóanyagai növelik a tüdő hörgőiben a nyáktermelést, ezáltal az nagyobb mennyiségben keletkezik és hígabb lesz, így köhögéssel könnyebben ürül. Fokozza a hörgők hámsejtjein elhelyezkedő csillósejtek mozgását, amely szintén elősegíti a tüdő tisztítását. Hatását klinikai vizsgálatok támasztják alá.

   

  orvosi pemetefű

  Orvosi pemetefű herba
  Köptető, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antioxidáns hatóanyagokat tartalmaz. Régóta alkalmazott gyógynövény hurutoldásra.

   

  orvosi szurokfű

  Szurokfű herba
  Illóolaj-komponensei az emésztőrendszerből felszívódva a tüdőbe kerülnek, ahol hígítják a nyákot, segítik eltávolítását, emellett antibakteriális hatást is kifejtenek. Baktériumok elleni hatása olyan kórokozók esetén is kimutatható volt, amelyek nem érzékenyek bizonyos antibiotikumokra.

   

  igazi édesgyökér

  Igazi édesgyökér
  Reflexesen elfolyósítja a tüdőben képződő sűrű nyákot. Klinikai kutatásban jelentősen csökkentette a torokfájás és a köhögés mértékét a használata után 24 órával. Hatóanyagai gyulladáscsökkentők, antioxidánsok.

   

  Gyömbér

  Gyömbér gyöktörzs
  Oldja a légúti görcsöket, légúti gyulladásoknál fokozza az immunválaszt. növeli a vitalitást, segíti az emésztőrendszer működését, csökkenti az émelygést.

  .

  Kurkuma

  Kurkuma gyökér
  Erős antioxidáns hatású gyógynövény, amely gyulladáscsökkentő anyagokat tartalmaz. Segíti az emésztést, a tüdő számára is fontos vitaminok, ásványi anyagok felszívódását.


   MIT TARTALMAZNAK A KAPSZULÁK?

   • Kizárólag kiváló minőségű gyógynövényeket és azok összes hatóanyagát.
   • Nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, segédanyagot vagy tartósítószert.
   • Egyedi gyártástechnológiánk köszönhetően a kapszulákban lévő gyógynövények megnövelt biológiai hozzáférhetőséggel és aktivitással, nagyobb flavonoid- és polifenoltartalommal, erősebb antioxidáns hatással, jobb oldhatósággal rendelkeznek és a gyógynövény hatóanyagok 100 százalékát tartalmazzák.
   • Összetevők: kapszulánként 550 mg Sonic­Fine® szu­­per­­­fi­nom instant gyógynövénypor (tavaszi kankalin gyökér [138 mg], orvosi pemetefű herba [138 mg], szurokfű herba [110 mg], igazi édesgyökér [55 mg], gyömbér gyöktörzs [55 mg], kurkuma gyökér [55 mg]), kapszulahéj: zselatin.

   MENNYIT ÉS HOGYAN KELL BEVENNI KAPSZULÁKBÓL?

   • A napi ajánlott mennyiség háromszor 1 kapszula bőséges folyadékkal fogyasztva. 
   • Egyedi gyártástechnológiánk lehetővé teszi, hogy a kapszulákból gyógynövényteát készíthessen! Ilyenkor a kapszulákat a két végüknél megfogva szét kell nyitni, a tartalmukat pedig 50-60 Celsius fokos meleg vízzel kell felönteni, majd alaposan felkeverni. Mivel a kapszulák a gyógynövények hatóanyagainak 100%-át tartalmazzák (tehát nemcsak a vízben jól oldódó hatóanyagokat) ezért a megszokottól eltérően egy sűrű átlátszatlan teát kap eredményül, amelyet felkeverés után érdemes egyből elfogyasztani. Amennyiben szeretné fokozni a kapszulában lévő gyógynövények hatását, vagy a felső légutak egészségét szeretné támogatni, javasolt a tea készítése!
   • A kapszulák tartalma bármilyen folyadékban elkeverhető. Hozzáadható mézhez, joghurthoz, turmixokhoz, olivaolajhoz, illetve bármilyen vizes vagy olajos folyadékhoz.

   FOKOZOTT ANTIOXIDÁNS HATÁS

   •  A JAVALLAT® kapszulákban lévő SonicFine® instant gyógynövényporok gyártása során szétzúzzuk a növényi sejtfalak rostmátrixát, ennek eredményeként jelentősen megnövekszik a hozzáférhető antioxidáns hatású polifenolok és flavonoidok mennyisége. A növényi sejtfalak ugyanis akadályozzák, hogy az összes antioxidáns hatóanyag kioldódhasson. Ennek elsődleges oka az, hogy az antioxidáns vegyületek jelentős része  beágyazódik a sejtfal rostmátrixába. A szuperfinom gyógynövényporok antioxidáns hatása gyógynövénytől függően így három-ötször magasabb. 

   FOLYAMATOSAN FOGYASZTHATÓ?

   • A komplex nem tartalmaz olyan gyógynövényeket, amelyek hatóanyagai felhalmozódnának a szervezetben, ezért korlátlan ideig és biztonságosan fogyasztható hosszú távon is.

    PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA A FELBONTOTT DOBOZOKRA IS!

    • Ahogy az összes gyógynövénytermékünkre, úgy erre a komplexre is 30 napos pénz visszafizetési garanciát nyújtunk. Amennyiben nem elégedett termékünkkel, úgy 30 napon belül egészen addig visszaküldheti nekünk, amíg a dobozban legalább 20 kapszula maradt, mi pedig visszautaljuk a teljes vételárat! A 30 napos garanciánk részleteiről itt tudhat meg többet.

    KÜLÖN-KÜLÖN VÁSÁROLNÁ MEG A KOMPLEXBEN LÉVŐ GYÓGYNÖVÉNYEKET?


    AMIRE ÉRDEMES FIGYELNI

    • Fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
    • Terhes és szoptató anyáknak, 12 éven aluliaknak nem ajánlott a fogyasztása.
    • Epeúti elzáródás, reflux és emésztőrendszeri fekélyek esetén fogyasztása ellenjavallt!
    • Gyermekek elől elzárva tartandó!
    Adatok
    Gyártó
    Javallat
    Szállítási idő
    5-6 munkanap
    Szállítási költség
    1100-2300 Ft
    Vélemények
    Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
    Hasonló termékek