A KIHON és PUNOK Sportmárka magyarországi képviselete.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-493-9591

ECHINACEA (BÍBOR KASVIRÁG) HERBA
ECHINACEA (BÍBOR KASVIRÁG) HERBA
1 990 Ft
ÚJ

ECHINACEA (BÍBOR KASVIRÁG) HERBA

60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula, bevizsgált, kiváló minőségű gyógynövényből

Az Echinacea (bíbor kasvirág) herba egészségügyi hatásai:

1. Támogatja az immunrendszer egészségét és a szervezet természetes védekezőképességét.

2. Hozzájárul a felső légutak (garat, torok, szájüreg) egészségéhez.*

Népgyógyászati alkalmazása

A bíbor kasvirág a népgyógyászatban hagyományosan alkalmazott gyógynövény (húgyúti problémák, migrén, szédülés, herpesz, fehérfolyás, középfülgyulladás stb.).
1 990 Ft
Részletek
EZÉRT AJÁNLJUK:
A kapszulákban lévő SonicFine® instant gyógynövénypor általános előnyei:
akár 2x nagyobb biológiai hozzáférhetőség,
8x nagyobb biológiai aktivitás,
2x jobb oldhatóság,
2x magasabb flavonoid- és polifenoltartalom,
3x erősebb antioxidáns hatás,
2x több vízoldható rost,
100% hatóanyagtartalom.
Bevizsgált, kiváló minőségű gyógynövényből készült (minőségi tanúsítvány letöltése)
A kapszulákban lévő porból tea készíthető vagy bármilyen folyadékban elkeverhető.

AZ ECHINACEA (BÍBOR KASVIRÁG HERBA) EGÉSZSÉGÜGYI HATÁSAIT ALÁTÁMASZTÓ TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉKOK
A bemutatott tudományos vizsgálatok eredményei a bíbor kasvirág herbára általánosan vagy a hivatkozásokban szereplő készítményre vonatkoznak. Bemutatásuk célja, hogy alátámasszák a termékünkben lévő gyógynövény egészségügyi hatásait. ⇒ További részletek


1. AZ IMMUNRENDSZER EGÉSZSÉGÉT ÉS A SZERVEZET TERMÉSZETES VÉDEKEZŐ-KÉPESSÉGÉT TÁMOGATÓ HATÁSA
Számos kutatás igazolja, hogy a kasvirág-kivonatok képesek megelőzni a megfázás kialakulását és lerövidíteni a gyógyulás idejét. Az időben megkezdett kezelés gyorsítja a megbetegedés lefolyását, a tünetek enyhébbek lesznek.
A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) kivonataival több tucat klinikai vizsgálatot végeztek. Egy 2006-ban készült, 234 db kasvirággal foglalkozó vizsgálatát eredményét összegző tanulmány szerint azoknál, akik kasvirág-kivonatot szedtek, 55 százalékkal kisebb eséllyel alakultak ki megfázás tünetei, mint azoknál, akik placebót kaptak. (Dr. Schoop és munkatársai kutatása)
A bíbor kasvirágban lévő hatóanyagok együttesen akadályozzák a megfázás kialakulását.
Több kutatás igazolta a kasvirág antibakteriális hatását. (Dr. Steinmuller és munkatársai kutatása, Dr. Bensch és munkatársai kutatása, Dr. Sharma és munkatársai kutatása)
Hatóanyagai közül az alkil-amidok igazoltan gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. (Dr. Hou és munkatársai kutatása, Dr. Dall'Acqua és munkatársai kutatása).
A kasvirág-kivonat képes volt gátolni az influenza vírust, valamint a herpes simplex vírusokat is. (Dr. Wacker és munkatársa kutatása, Dr. Thomson kutatása)
Számos kutatás igazolta, hogy a kasvirág-kivonatok képesek voltak mind specifikus, mind a nem specifikus immunválasz kiváltására. A kasvirág-kivonat fokozta a makrofágok szaporodását és működését (Dr. Luettig és munkatársai kutatása, Dr. Barrett kutatása), egyúttal növelte a T-limfociták, a neutrofil falósejtek és a természetes ölősejtek számát a szervezetben. (Dr. Di Pierro és munkatársai kutatása)

2. A FELSŐ LÉGUTAK (GARAT, TOROK, SZÁJÜREG) EGÉSZSÉGÉT TÁMOGATÓ HATÁSA*
A felső légutakra gyakorolt kedvező élettani hatása főképp a bíbor kasvirág poliszacharid-tartalmára vezethető vissza, amely bevonja a gyulladt nyálkahártyát, azon védőréteget képez. Eközben a benne lévő baktérium-, vírus-, és gombaellenes anyagok meggátolják a gyulladt terület felülfertőződését. A kasvirágban található gyulladáscsökkentő anyagok mérséklik a felső légutak gyulladását is, az immunstimuláns anyagok pedig fokozott immunválaszt váltanak ki ezen a területen. (Dr. Sperber és munkatársai kutatása, Dr. Turner és munkatársai kutatása)
BÍBOR KASVIRÁG A NÉPGYÓGYÁSZATBAN
A népgyógyászatban elsősorban a tudományosan is alátámasztott területeken alkalmazzák a kasvirágot: megfázás, köhögés, influenza és egyéb légúti megbetegedések esetén. Immunstimuláns hatása miatt ezek mellett középfülgyulladás, húgyúti fertőzések, fehérfolyás, herpeszvírus, humán papilóma vírus (HPV), mandulagyulladás esetén is alkalmazzák. Használják még krónikus fáradtság kezelésére, szorongásra, reumára, migrénes fejfájásra, emésztési zavarokra, szédülésre és a sportteljesítmény javítására. (TRC Natural Medicines)
FIGYELMEZTETÉSEK, ELLENJAVALLATOK
Az bíbor kasvirág herba fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Fogyasztása nem ajánlott a fészkes virágzatúak családjába tartozó növényekkel szembeni allergia esetén.
Gyermekek elől elzárva tartandó!
Adatok
Gyártó
Javallat
Szállítási idő
5-6 munkanap
Szállítási költség
1100-2300 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek