A KIHON és PUNOK Sportmárka magyarországi képviselete.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-493-9591

Cikkek

Létezik hatékony, gyors fogyás?

Bruszt Mária
2023.02.24 17:00
Létezik hatékony, gyors fogyás?

Hát igen, jó kérdés ez.... Sokan vannak, akik csak akkor kapnak észbe, amikor már nyakukon a nyaralás, és alig van pár hét a kitűzött időpontig. Na, épp ezért azonnali fogyókúra, éheztetés, sanyargatás következik... aztána végeredmény meg se közelíti azt, amit szeretnénk.

A változáshoz idő kell, különösen a látványos formálódáshoz. Éppen ezért rendszerben kellene gondolkodni, mert egy-egy kiragadott részlet (pl. nem eszek kenyeret, stb.) ebben a témakörben csak szerencse esetén hozza el a kívánt formát.

A villámdiéták szélsőséges táplálkozást jelentenek, és test főként vizet és izmot veszít, zsírt csak kisebb mennyiségben. Ráadásul ahhoz vezet, hogy többet sikerül visszahízni, mint lefogyni. Nem utolsó sorban ezek a drasztikus "diéták" hosszú távon nem tarthatók, és a jojo effektus azonnal beindul.

Na jó, de mi az, ami működik?

Fentebb említettük, rendszert kell felállítani, amely valódi eredményt hoz. Az alap pilléreket szinte mindenki tudja: táplálkozás + mozgás + kiegészítő kezelések.

Akkor miért nem működik mégsem, ha változtatunk a táplálkozásunkon és még mozgunk is?

A lényeg a részletekben rejlik, a hiányzó láncszemet egy szakember  tudja megadni neked! Sokszor ez egy dietetikus vagy személyi edző vagy pszichológus, stb... Szóval, ha elakadásod van, jobb ha segítséget kérsz, és nem tapogatózol a sötétben kockára téve a saját egészségedet, és testedet.

Ha segítségre van szükséged, és úgy érzed, szeretnéd velünk felvenni a kapcsolatot, ne habozz, írj nekünk az iroda.kakusei@gmail.com emailcímre, leegyeztetünk egy időpontot és egy 15 perces ingyenes tanácsadás keretében átbeszéljük, hogy merre indulj el.