A KIHON és PUNOK Sportmárka magyarországi képviselete.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-493-9591

Vegan Vitamin Support - 90 kapszula - VITA - Nutriversum
Vegan Vitamin Support - 90 kapszula - VITA - Nutriversum
4 290 Ft

Vegan Vitamin Support - 90 kapszula - VITA - Nutriversum

Mind tudjuk, hogy a testünk egészséges működéséhez a nyomelemek, azaz a vitaminok és az ásványi anyagok épp oly fontosak, mint az energiát szolgáltató tápanyagok. Megfelelő vitaminbevitel nélkül hiába a sok edzés, változatos étrend és odafigyelés, a fejlődés szinte biztosan nem, vagy csak nagyon korlátolt mértékben valósul meg.

És ez csak a kisebbik baj, mert megfelelő vitaminbevitel nélkül nemcsak a fejlődésünk korlátolt, hanem az egészségünk is veszélyben lehet, hiszen a legalapvetőbb anyagcsere folyamatoktól kezdve az immunrendszer erősségének fenntartásához is elengedhetetlenek a vitaminok és az ásványi anyagok.

A legtöbb vitamint és ásványi anyagot egy általános multivitaminnal és egészséges étrenddel lehetséges pótolni, azonban nem szabad elfelejteni, hogy bizonyos étkezési szokások vagy diéták gátat szabhatnak egyes mikrotápanyagok bevitelének. Ilyen a vegán életmód is, hiszen az állati eredetű élelmiszerek teljes mellőzése ellehetetleníti azon értékes mikrotápanyagok bevitelét is, amelyek csak ezekből a forrásokból vihetőek be.

Ezt a problémát igyekeztünk megoldani egy olyan készítménnyel, amely kifejezetten azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat tartalmazza, amely bevitele a vegán életmódot követők esetében gyakorta nem kielégítő. A termék ehhez mérten a teljesség igénye nélkül tartalmaz

 • B-komplex* vitaminokat kiemelkedően magas B12 tartalommal, nagy mennyiségű kolinnal
 • A-*, C-*,  D-* és E-vitaminok* napi bevitelhez megfelelő mennyiségét
 • Vas*, cink és szelén* ásványi anyagokat
 • 9 féle aminosavból álló aminosavkomplexet BCAA aminosavakkal és hisztidinnel

  Kinek ajánljuk?

  Neked, ha vegán életmódod mellé olyan vitaminkiegészítőt keresel, ami kifejezetten a szokásaidnak és étrendednek megfelelően támogatja a szervezeted értékes nyomelemekkel!

  Próbáld ki te is!

  Hogyan fogyaszd?

  Fogyassz 1 adagot (1 kapszula) mind a 3 főétkezésed kíséretében bő folyadékkal!

  Kiszerelés: 90 kapszula (30 napi adag)


 

 

4 290 Ft
Részletek

Adatok
Gyártó
Nutriversum
Szállítási idő
4-5 munkanap
Szállítási költség
2300
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek