A KIHON és PUNOK Sportmárka magyarországi képviselete.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-493-9591

PÁSZTORTÁSKA HERBA
PÁSZTORTÁSKA HERBA
1 990 Ft

PÁSZTORTÁSKA HERBA

1 990 Ft
Mennyiségi kedvezmény
2+  db
-10 %
1 791 Ft/db
Részletek

EZÉRT AJÁNLJUK:

 

A PÁSZTORTÁSKA EGÉSZSÉGÜGYI HATÁSAIT ALÁTÁMASZTÓ TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉKOK

A bemutatott tudományos vizsgálatok eredményei a pásztortáska herba általánosan vagy a hivatkozásokban szereplő készítményre vonatkoznak. Bemutatásuk célja, hogy alátámasszák a termékünkben lévő gyógynövény egészségügyi hatásait. ⇒ További részletek

 

1. A MENSTRUÁCIÓ ELŐTTI ÉS ALATTI JÓ KÖZÉRZETET ELŐSEGÍTŐ HATÁSA

  • A menstruáció előtti tünetek csökkentésére már régóta alkalmazzák a népgyógyászatban. Ezt a hatást erősíti meg az kutatás is, amelyben megállapították, hogy a pásztortáskából készült kivonat fokozza a méh-összehúzódást. (Dr. Shipochliev kutatása)
  • A menstruáció előtti jó közérzethez hozzájárulhat a pásztortáska gyulladáscsökkentő hatása, amelyet egy másik vizsgálatban igazoltak. (Dr. Kuroda és munkatársa kutatása)

 

2. AZ EGÉSZSÉGES VÉNÁS KERINGÉST TÁMOGATÓ HATÁSA

  • A népgyógyászatban régóta a vénás betegségek kezelésére használják. A népi megfigyelést támasztja alá az a vizsgálat, amelyben megfigyelték, hogy a pásztortáska-kivonat hatására csökkent a hajszálerek áteresztő-képessége. A vénák egészségéhez hozzájárulhat a pásztortáska gyulladáscsökkentő hatása, amelyet egy másik vizsgálatban igazoltak. (Dr. Kuroda és munkatársa kutatása)

 

3. A HÚGYHÓLYAG ÉS AZ ALSÓ HÚGYUTAK EGÉSZSÉGÉT TÁMOGATÓ HATÁSA

  • A vesék szűrési sebességének fokozódását figyelték meg a kutatók abban a vizsgálatban, amelyben a pásztortáska gyulladáscsökkentő és fekély-ellenes hatását is leírták. A húgyutak egészségének megőrzéséhez hozzájárulhat a pásztortáska tudományosan igazolt antimikrobiális hatása is. A benne felfedezett anyagok (shepherin I and sheperin II) gátolták a gram negatív baktériumok és a gombák szaporodását. (Dr El-Abyad és munkatársai kutatása, Dr. Park és munkatársai kutatása)

PÁSZTORTÁSKA A NÉPGYÓGYÁSZATBAN

  • A pásztortáskát a népgyógyászatban az említetteken túl fejfájásra, szívműködési elégtelenségre, ideges szívpanaszokra, hasmenésre alkalmazzák. (TRC Natural Medicines)

FIGYELMEZTETÉSEK, ELLENJAVALLATOK

  • A pásztortáska herbájának fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
  • Terhesség és szoptatás alatt fogyasztása nem ajánlott!
  • Gyermekek elől elzárva tartandó!
Adatok
Gyártó
Javallat
Szállítási idő
5-6 munkanap
Szállítási költség
1100-2300 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek