A KIHON és PUNOK Sportmárka magyarországi képviselete.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-493-9591

Mozgolódunk
Mozgolódunk
13 900 Ft

Mozgolódunk

28 napos Mozgolódunk program edzői segítséggel!

A program motivációs füzettel, táplálkozási útmutatóval segít Téged, hogy sikeres legyél a program végére. 28 napos edzésterv séta/bicikli/futás + heti 2 HIIT/Tabata edzés.

Plusz: 1 doboz karnitin (500 ml)

Mely 20 napra elegendő táplálékkiegészítő, hogy fogyásod meg legyen támogatva természetes módon.

Az L-karnitine leginkább a zsírok szállításában való szerepéért ismert, csökkenti a teszsír mennyiségét a szervezetben. Késlelteti a sejtek öregedési folyamatait és hozzájárul az egészséges szívizom működéséhez.

Mikor válaszd?

Ha legjobb esetben is csak alacsony intenzitású edzéseket csináltál, és fejlődni akarsz, állóképességedet növelni.


 

 

13 900 Ft
Részletek

Milyen edzések ezek?

Edzéseinkkel feszesebb, tónusosabb izomzatot lehet elérni. A HIIT edzés az egyik leghatékonyabb forma, ha formás és szép alakot szeretnél akár férfi vagy, akár nő. Mi azt szeretnénk, hogy Ti is felfedezzétek magatoknak ezt a csodálatos edzésfajtát, és saját elvárásaitoknak megfelelően alakuljon, formálódjon a testetek.​

A HIIT jelentése: 

Magas Intenzitású Intervallum Edzés. Az intervallumoknak köszönhetően folyamatosan magas ingernek van kitéve a test, amit rövid pihenőkkel szakítunk meg. Ennek jelentősége, hogy így olyan állapotba hozzuk a testünket, melyre kénytelen reagálni. És az egyik reagálás, hogy edzés után is kalóriát éget. Mi ezt használjuk ki, és alkalmazzuk.

Hogy a legjobb önmagadat hozd ki magadból!

Adatok
Gyártó
KAKUSEI
Szállítási költség
2300
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek