A KIHON és PUNOK Sportmárka magyarországi képviselete.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-493-9591

JAVALLAT® - SZÉKLETLAZÍTÓ KOMPLEX
JAVALLAT® - SZÉKLETLAZÍTÓ KOMPLEX
2 490 Ft

JAVALLAT® - SZÉKLETLAZÍTÓ KOMPLEX

A rendszeres és könnyű székletürítést elősegítő gyógynövény komplex
60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula

Egymás hatását támogató gyógynövényekkel:

 • Szennalevél: Segít fenntartani a rendszeres bélmozgást.
 • Kutyabenge: Hozzájárul a lágy széklethez és a rendszeres bélmozgáshoz.
 • Orvosi zilíz: Nagy mennyiségű vízben oldódó poliszacharidot (nyálkát) tartalmaz. Ezzel segíti a rendszeres bélmozgás fenntartását és az optimális emésztési komfortot.
 • Erdei mályva: Segít fenntartani a rendszeres bélműködést, hozzájárul az emésztőrendszerrel kapcsolatos fizikai jó közérzethez.

 

 

2 490 Ft
Mennyiségi kedvezmény
2+  db
-10 %
2 241 Ft/db
Részletek

A KOMPLEXBEN LÉVŐ GYÓGYNÖVÉNYEK ÉS SZÉKLETLAZÍTÁST ELŐSEGÍTŐ HATÁSUK

 • A legjobb székletlazító hatású gyógynövényeket válogattuk össze a komplexbe, amelyek több tucat hatóanyaga együttesen fejti ki kedvező élettani hatását. 
 • A komplexben lévő gyógynövények egészségügyi hatásai és a velük végzett kutatások eredményei részletesen is megismerhetők a növény képére vagy nevére kattintva!

Az alábbiakban röviden ismertetett tudományos vizsgálatok bemutatásának célja, hogy alátámasszák a komplexben lévő gyógynövények rendszeres és könnyű székletürítést elősegítő hatását. ⇒ Kattintson ide a további fontos részletekért!

Szenna

Alexandriai szenna levél
Hatóanyagai a bélfal simaizomzatára hatva fokozzák a bélmozgásokat, csökkentik a bélnyálkahártya vizfelszívó-képességét, ezzel lazítva a székletet. Mindezek eredményeként a bélmozgás gyorsul, a béltartalom gyorsabban áthalad a bélrendszeren, és megszűnik a székrekedés. Hatása klinikai vizsgálatokkal igazolt.

 

kutyabenge

Kutyabenge kéreg
Antrakinon hatóanyagai megakadályozzák a vastagbélben a nátrium és a víz felszívását. Emellett izgatják a bélnyálkahártya receptorait, amely felgyorsítja a vastagbél mozgását. Ezek következtében hígul a széklet, amely így könnyen tud távozni a szervezetből. .

 

Orvosi zilíz

Orvosi zilíz levél
Vízoldható poliszacharidjai tápanyagul szolgálnak a vastagbélben élő hasznos baktériumok számára, emellett nagy mennyiségű vizet is képesek megkötni. Ez  önmagában is hígítja a székletet, de emellett a bélnyálkahártya felszínét is sikamlósabbá teszi, így a széklet könnyebben tud távozni..

 


Erdei mályva

Erdei mályva levél
Az orvosi zilízhez hasonló poliszacharid hatóanyagai síkosítják a vastagbél nyálkahártyáját, így segíti a széklet egészséges ürítését.


 

MIT TARTALMAZNAK A KAPSZULÁK?

 • Kizárólag kiváló minőségű gyógynövényeket és azok összes hatóanyagát.
 • Nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, segédanyagot vagy tartósítószert.
 • Egyedi gyártástechnológiánk köszönhetően a kapszulákban lévő gyógynövények megnövelt biológiai hozzáférhetőséggel és aktivitással, nagyobb flavonoid- és polifenoltartalommal, erősebb antioxidáns hatással, jobb oldhatósággal rendelkeznek és a gyógynövény hatóanyagok 100 százalékát tartalmazzák.
 • Összetevők:  kapszulánként 500 mg Sonic­Fine® szu­­per­­­fi­nom instant gyógynövénypor (alexandriai szenna levél [125 mg], kutyabenge kéreg [125 mg], erdei mályva levél [125 mg], orvosi zilíz levél [125 mg]), kapszulahéj: zselatin.

MENNYIT ÉS HOGYAN KELL BEVENNI KAPSZULÁKBÓL?

 • Az ajánlott mennyiség 1-2 naponta 1 kapszula bőséges folyadékkal fogyasztva lefekvés előtt. Mivel gyógynövények hatása is erősen függ az szervezet egyedi anyagcserétől, illetve a fogyasztó testsúlyától is, ezért a napi adag 2 kapszuláig növelhető. Erre főleg akkor lehet szükség, ha korábban is fogyasztott szintetikus vagy természetes hashajtó hatású készítményt.
 • Egyedi gyártástechnológiánk lehetővé teszi, hogy a kapszulákból gyógynövényteát készíthessen! Ilyenkor a kapszulákat a két végüknél megfogva szét kell nyitni, a tartalmukat pedig 50-60 Celsius fokos meleg vízzel kell felönteni, majd alaposan felkeverni. Mivel a kapszulák a gyógynövények hatóanyagainak 100%-át tartalmazzák (tehát nemcsak a vízben jól oldódó hatóanyagokat) ezért a megszokottól eltérően egy sűrű átlátszatlan teát kap eredményül, amelyet felkeverés után érdemes egyből elfogyasztani.
 • A kapszulák tartalma bármilyen folyadékban elkeverhető. Hozzáadható mézhez, joghurthoz, turmixokhoz, olivaolajhoz, illetve bármilyen vizes vagy olajos folyadékhoz.

FOKOZOTT ANTIOXIDÁNS HATÁS

 •  A JAVALLAT® kapszulákban lévő SonicFine® instant gyógynövényporok gyártása során szétzúzzuk a növényi setjfalak rostmátrixát, ennek eredményeként jelentősen megnövekszik a hozzáférhető antioxidáns hatású polifenolok és flavonoidok mennyisége. A növényi sejtfalak ugyanis akadályozzák, hogy az összes antioxidáns hatóanyag kioldódhasson. Ennek elsődleges oka az, hogy az antioxidáns vegyületek jelentős része  beágyazódik a sejtfal rostmátrixába. A szuperfinom gyógynövényporok antioxidáns hatása gyógynövénytől függően így három-ötször magasabb. 

FOLYAMATOSAN FOGYASZTHATÓ?

 • A komplexben lévő gyógynövények hashajtó hatású hatóanyagokat tartalmaznak, amelyhez idővel hozzászokik a szervezet. Ezért egyhuzamban legfeljebb két hétig ajánlott a fogyasztása, utána egy hét szünetet kell tartani.

  PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA A FELBONTOTT DOBOZOKRA IS!

  • Ahogy az összes gyógynövénytermékünkre, így erre a komplexre is 30 napos pénz visszafizetési garanciát nyújtunk. Amennyiben nem elégedett termékünkkel, úgy 30 napon belül egészen addig visszaküldheti nekünk, amíg a dobozban legalább 20 kapszula maradt, mi pedig visszautaljuk a teljes vételárat! A 30 napos garanciánk részleteiről itt tudhat meg többet.

  KÜLÖN-KÜLÖN VÁSÁROLNÁ MEG A KOMPLEXBEN LÉVŐ GYÓGYNÖVÉNYEKET?

  Adatok
  Gyártó
  Javallat
  Szállítási idő
  5-6 munkanap
  Szállítási költség
  1100-2300 Ft
  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
  Hasonló termékek