A KIHON és PUNOK Sportmárka magyarországi képviselete.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-493-9591

GALAGONYA VIRÁGOS HAJTÁSVÉG
GALAGONYA VIRÁGOS HAJTÁSVÉG
1 990 Ft
ÚJ

GALAGONYA VIRÁGOS HAJTÁSVÉG

60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula, bevizsgált, kiváló minőségű gyógynövényből

A galagonya virágos hajtásvég egészségügyi hatásai:

1. Flavonoid hatóanyagai elősegítik a koszorúerekben a vér áramlását, a szív megfelelő vérellátását, gazdaságosabbá teszik a szív oxigén és energiafelhasználását, elősegítik a periferiális érrendszer egészséges működését.

2. Fogyasztása hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához.

3. Támogatja a nyugodt közérzetet, elősegíti a kiegyensúlyozott, pihentető alvást.

Népgyógyászati alkalmazása:

A galagonyát a népgyógyászat régóta alkalmazza (érelmeszesedés, magas vérzsírszint, fájdalmas menstruáció stb.)
1 990 Ft
Részletek
EZÉRT AJÁNLJUK:
A legtöbb galagonya virágos hajtásvéget (500 mg) tartalmazó kapszula Magyarországon!
Egy kapszula tartalma ~3 g szálas galagonya teának felel meg.
A kapszulákban lévő SonicFine® instant gyógynövénypor általános előnyei:
akár 2x nagyobb biológiai hozzáférhetőség,
8x nagyobb biológiai aktivitás,
2x jobb oldhatóság,
2x magasabb flavonoid- és polifenoltartalom,
3x erősebb antioxidáns hatás,
2x több vízoldható rost,
100% hatóanyagtartalom.
Bevizsgált, kiváló minőségű gyógynövényből készült (minőségi tanúsítvány letöltése)
A kapszulákban lévő porból tea készíthető vagy bármilyen folyadékban elkeverhető.
A GALAGONYA VIRÁGOS HAJTÁSVÉG EGÉSZSÉGÜGYI HATÁSAIT ALÁTÁMASZTÓ TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉKOK
A bemutatott tudományos vizsgálatok eredményei a galagonya virágos hajtásvégre általánosan vagy a hivatkozásokban szereplő készítményre vonatkoznak. Bemutatásuk célja, hogy alátámasszák a galagonya virágos hajtásvég egészségügyi hatásait. ⇒ További részletek


1. A SZÍV MŰKÖDÉSÉT, VALAMINT A PERIFERIÁLIS ÉRRENDSZER EGÉSZSÉGÉT ELŐSEGÍTŐ HATÁSA
A galagonya a szívizomra hat, az összehúzódás (kontrakció) és a pihenési (refrakter) időszak meghosszabbításával, javítva a szívkoszorúérben a véráramlást, növelve a szívteljesítményt és csökkentve az oxigénfogyasztást. (Dr. Pittler és munkatársai kutatása, Dr. Schwinger és munkatársai kutatása, Dr. chang és munkatársai kutatása)
A vizsgálatokban dózisfüggőn növelte a szívizom összehúzódásának erősségét (pozitív inotróp hatás). (Dr. Brixius és munkatársai kutatása, Dr. Schmidt-Schweda és munkatársai kutatása, Dr. Schwinger és munkatársai kutatása)
Számos kutatás igazolta, hogy a szívelégtelenségben szenvedő betegek a galagonya kezelés hatására terhelhetőbbek lettek, csökkentek szubjektív tüneteik. A kutatásokban a legjelentősebb hatás általában a kezelés után 6-12 hét elteltével jelentkezett. (Dr. Schmidt és munkatársai kutatása, Dr. Zapfe és munkatársai kutatása, Dr. Degenring és munkatársai kutatása, Dr. Pittler és munkatársai kutatása, Dr. Iwamoto és munkatársai kutatása, Dr. von Holubarsch és munkatársai kutatása, Dr. Weikl és munaktársai kutatása, Dr. Leuchtgens és munkatársai kutatása)
Több kutatásban is gátolta a vérlemezkék összetapadását. A vérlemezkék összetapadása (aggregációja) azért veszélyes a szervezetben, mert érelzáródást vagyis trombózist okozhat, amelynek következtében például mélyvénás trombózis által kiváltott tüdőembólia vagy szívinfarktus alakulhat ki. (Dr. Shatoor és munkatársai kutatása, Dr. Vibes és munkatársai kutatása, Dr. Rogers és munkatársai kutatása, Dr. Zhou és munkatársai kutatása)
Jelentősen csökkent a koleszterin-, a triglicerid- és a vércukorszint azoknál a betegeknél, akik galagonyakivonatot szedtek, azokhoz képest, akik csak placebót (hatástalan készítményt) kaptak. A kutatás ezzel párhuzamosan megállapította, hogy a testsúly is jelentősen csökkent a kontroll csoporthoz viszonyítva. (Dr. Kanyonga és munkatársai kutatása)
További gyógynövények a "SZÍV ÉS ÉRRENDSZER" kategóriában


2. A NORMÁL VÉRNYOMÁS FENNTARTÁSÁT TÁMOGATÓ HATÁSA
A galagonya vérnyomáscsökkentő hatásáért a kutatók a benne található proantocianidin hatóanyagokat teszik felelőssé. A proantocianidinek hatására ellazulnak az artériák és a perifériás erek kitágulnak. (Dr. Chang és munkatársai kutatása)
Galagonyakivonatot szedő, magas vérnyomásban és cukorbetegségben szenvedő betegeknél 16 hét elteltével jelentősen csökkent a diasztolés vérnyomás azokhoz képest, akik placebo készítményt kaptak. (Dr. Walker és munkatársai kutatása)
További gyógynövények a "VÉRNYOMÁS SZABÁLYOZÁSA" kategóriában


3. ALVÁST ELŐSEGÍTŐ HATÁSA
Egy kettős vak, placebokontrollos, randomizált klinikai vizsgálatban közepes és enyhe szorongásos betegeknél javította a közérzetet a galagonyakivonat. (Dr. Hanus és munaktársai kutatása)
További gyógynövények a "NYUGTATÓ HATÁS" kategóriában

GALAGONYA A NÉPGYÓGYÁSZATBAN
A tudományosan jól megalapozott felhasználásán túl a galagonyát a népgyógyászatban érelmeszesedés, magas vérzsírszint esetén is alkalmazzák. Használják még nyugtatóként, szorongásoldóként, vizelethajtóként, továbbá fájdalmas menstruáció, emésztési rendellenességek, hasmenés és hasi fájdalom kezelésére is. (TRC Natural Medicines)

FIGYELMEZTETÉSEK, ELLENJAVALLATOK
A galagonya virágos hajtásvég fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!
Gyermekek elől elzárva tartandó!
Kedvező élettani hatásainak eléréséhez legalább 6 hétig folyamatosan szedje!
Adatok
Gyártó
Javallat
Szállítási idő
5-6 munkanap
Szállítási költség
1100-2300 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek