A KIHON és PUNOK Sportmárka magyarországi képviselete.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-493-9591

FEHÉR ÜRÖM HERBA
FEHÉR ÜRÖM HERBA
1 990 Ft
ÚJ

FEHÉR ÜRÖM HERBA60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula, bevizsgált, kiváló minőségű gyógynövényből

A fehér üröm egészségügyi hatásai:

1. Keserűanyagai révén hozzájárul az epefolyadék fokozott ürüléséhez*.

2. Támogatja az egészséges emésztést*.

3. Az emésztőnedvek termelődésének fokozásával növeli az étvágyat*.

Népgyógyászati alkalmazása:

A fehér ürmöt régóta alkalmazzák a népgyógyászatban (vágyfokozó - afrodiziákum, depresszió stb.).
1 990 Ft
Részletek
EZÉRT AJÁNLJUK:
A legtöbb fehér üröm herbát (400 mg) tartalmazó kapszula Magyarországon!
Egy kapszula tartalma ~2 g szálas fehér üröm teafűnek felel meg.
A kapszulákban lévő SonicFine® instant gyógynövénypor általános előnyei:
akár 2x nagyobb biológiai hozzáférhetőség,
8x nagyobb biológiai aktivitás,
2x jobb oldhatóság,
2x magasabb flavonoid- és polifenoltartalom,
3x erősebb antioxidáns hatás,
2x több vízoldható rost,
100% hatóanyagtartalom.
Bevizsgált, kiváló minőségű gyógynövényből készült (minőségi tanúsítvány letöltése)
A kapszulákban lévő porból tea készíthető vagy bármilyen folyadékban elkeverhető.

EGÉSZSÉGÜGYI HATÁSAIT ALÁTÁMASZTÓ TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉKOK
A bemutatott tudományos vizsgálatok eredményei a fehér üröm herbára általánosan vagy a hivatkozásokban szereplő készítményre vonatkoznak. Bemutatásuk célja, hogy alátámasszák a termékünkben lévő gyógynövény egészségügyi hatásait. ⇒ További részletek


1. EPETERMELÉST FOKOZÓ HATÁSA
Epehajtó hatása a keserű anyagokkal kapcsolatos hatástani ismereteken alapul. Az általánosan elfogadott tudományos konszenzus szerint a keserű ízérzés a szájnyálkahártya ízérző receptoraiból induló, bolygóideg által közvetített reflexszel javítja az epefolyadék elválasztását. A fokozott epefolyadék elválasztás segíti a zsíros ételek megemésztését, csökkenti a epekövek kialakulásának esélyét. (Dr. Csupor Dezső kutatása)

2. EMÉSZTÉS EGÉSZSÉGÉT TÁMOGATÓ HATÁSA
Az epefolyadék mellett más emésztőnedvek elválasztását is fokozzák a fehér ürömben lévő keserűanyagok és illóolaj-komponensek. Így fokozza a vékonybél által termelt emésztőnedv kiválasztását is, amit humán vizsgálati adatok is alátámasztanak.(Dr. Csupor Dezső kutatása)
A fehér üröm kivonatának hatását vizsgálták Crohn-betegség fennállása esetén. A vizsgálatot a Yale Egyetem Orvosi Iskolája Belgyógyászati Tanszékének munkatársai végezték Németországban. A kettős vak klinikai vizsgálatban 40 Crohn-betegségben szenvedő páciens vett részt. Egy részük tíz héten keresztül fehér ürmöt tartalmazó készítményt, a másik részük pedig placebót kapott, emellett tovább folyt szteroidos kezelésük is. Nyolc hét elteltével a fehér ürmöt tartalmazó készítményt kapó betegek 65 százalékánál szinte teljesen megszűntek a tünetek, míg azoknál nem történt ilyen javulás, akik nem fogyasztották a készítményt. A hatás egészen a megfigyelési időszak, vagyis a 20. hét végéig kitartott. A húsz beteg közül mindössze kettőnél kellett újrakezdeni a kortikoszteroid kezelést. (Dr. Omer és munkatársai kutatása)
Egy másik, szintén a Yale Egyetem Orvosi Iskolája Belgyógyászati Tanszékének munkatársai által végzett kutatás is hasonló eredményre jutott. Itt hat héten keresztül kezeltek 10-10 Crohn-beteget. A vizsgálat végén a fehér ürmöt tartalmazó készítményt szedő 10 beteg közül 8-nál jelentős javulást észleltek, míg a placebót szedő 10 betegnél csak két esetben fordul elő hasonló eset. (Dr. Krebs és munkatársai kutatása)

3. ÉTVÁGYJAVÍTÓ HATÁSA
A fehér üröm régóta, a népgyógyászatban is alkalmazott, bevált szer étvágytalanság estén. Európa szinte összes országában alkalmazzák e célból. Az étvágyjavító hatás szintén a fokozott emésztőnedv-elválasztásnak köszönhető. (Dr. Palomino és munkatársai kutatása)
NÉPGYÓGYÁSZATI ALKALMAZÁSA
A fehér ürmöt a fentieken túl is széles körűen alkalmazzák a népgyógyászatban. Használják vágyfokozóként (afrodiziákumként), görcsoldóként, izzadás fokozására (meghűléses betegségeknél), depresszióra, memória javítására, izomfájdalomnál, májbetegségeknél (TRC Natural Medicines)
MEGJEGYZÉSEK
A fehér üröm herbájának fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!
Fogyasztása nem ajánlott 18 éven aluliaknak, várandós és szoptatós anyáknak
Epeúti elzáródás vagy epehólyag-gyulladás esetén ne fogyassza!
Fészkes virágzatúak családjába tartozó növényekkel szembeni érzékenység esetén fogyasztása ellenjavallt!
Négy hét fogyasztás elteltével tartsál legalább egy hét szünetet!
Gyermekek elől elzárva tartandó!
.
Adatok
Gyártó
Javallat
Szállítási idő
5-6 munkanap
Szállítási költség
1100-2300 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek