A KIHON és PUNOK Sportmárka magyarországi képviselete.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-493-9591

BORSMENTA LEVÉL
BORSMENTA LEVÉL
1 990 Ft
ÚJ

BORSMENTA LEVÉL

60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula, bevizsgált, kiváló minőségű gyógynövényből

A borsmentalevél egészségügyi hatásai:

1. Szélhajtó, epehajtó hatása révén elősegíti az étkezés utáni jó közérzetet.

2. Az emésztőnedvek elválasztásának fokozásával hozzájárul az egészséges bélműködéshez.

3. Támogatja a szervezet természetes védekezőképességét.

Népgyógyászati alkalmazása:

A borsmenta a népgyógyászatban több ezer éve alkalmazott gyógynövény (megfázás, fejfájás, migrén stb.)
1 990 Ft
Részletek
onata más gyógynövényekkel kiegészítve hatékonyan csökkentette több klinikai vizsgálatban is. (Dr. Madisch és munkatársai kutatása, Dr Max és munkatársai kutatásai: 1, 2, Dr. Rich és munkatársai kutatása)

IMMUNRENDSZERRE GYAKOROLT HATÁS
A borsmentakivonat immunrendszert támogató hatása igazolt antivárlis, antibakteriális és antifungális hatásának tulajdonítható. A mentakivonatok kísérletesen gátolták tucatnyi fertőzést okozó baktérium szaporodását, mint például a Pseudomonas aeruginosa, a Staphylococcus aureus, az Escherichia coli vagy a Helicobacter pylori. (Dr. Nair kutatása, Dr. Iscan kutatása)
A borsmentakivonat szintén gátolta a Candida albicans and Candida tropicalis gombák fejlődését, amelyek többek között a szájban és a nemi szervekben okozhatnak fertőzéseket. (Dr. Agarwal és munkatársai kutatása, Dr. Duarte és munkatársai kutatása, Dr. Tampieri és munkatársai kutatása, Dr. Yigit és munkatársai kutatása)
Több vírus ellen is hatásosnak bizonyult a borsmentakivonat. Többek között gátolta a herpes simplex vírusok több típusának szaporodását. (Dr. Schuhmacher és munkatársai kutatása, Dr. Nolkemper és munkatársai kutatása)
BORSMENTA A NÉPGYÓGYÁSZATBAN
A borsmentát a népgyógyászatban légzőszervi megbetegedésekre, megfázásra, torokfájásra, hányingerre, felfúvódásra, egyéb emésztőrendszeri panaszokra, továbbá menstuációs zavarok esetén, illetve fejfájásra és feszült állapotok kezelésére alkalmazzák. (TRC Natural Medicines)
Adatok
Gyártó
Javallat
Szállítási idő
5-6 munkanap
Szállítási költség
1100-2300 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek