Kategóriák
  • Újdonságok
  • Akciók
  • Táplálékkiegészítők
    •  
  • Ruházat
    •  
  • Küzdősport felszerelések
    •  
  • Kiegészítők
    •  
  • Fitnesz eszközök
    •  
  • Gyógyhatású készítmények, sport krémek
    •  
  • Edzésprogramok, bérletek, rendezvények
    •  
  • Tanfolyamok
  • Támogatások
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Egészségmagazin
1999.11.30 08:00

Mandulás csirkemell szeletek (recept)

Hozzávalók:

  • 2db csirkemell
  • 100g mandula
  • 1/2 kápia paprika
  • 1 kávéskanál oregánó
  • 1 kávéskanál kakukkfű 
  • só, bors
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 db tojás

Elkészítés: 

Az egész mandulát a kápia paprikával, oregánóval, kakukkfűvel és sóval a késes aprítógépben daráljuk össze. Nem kell porrá őrölni, Maradjanak benne darabok is.

A csirkemellet tisztítsuk meg, és daraboljuk fel. Mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, forgassuk meg a felvert tojásban, majd a mandulás keverékben. Egy sütőpapíros tepsit kenjünk ki egy evőkanál olajjal, ebbe rakjuk a bundázott hússzeleteket. A tetejüket kenjük le olajjal, majd 180°C-on kb. 25 perc alatt süssük meg.