Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


Online KAKUSEI Tabata/HIIT klubtagság - féléves

Online KAKUSEI Tabata/HIIT klubtagság - féléves
17 900 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén

Eddz akkor, mikor ráérsz

A legtöbb ember tudja, hogy mozogni kellene. El is kezdi, de ha valami megtöri a rendet, már nem megy el edzésre. Akár több hétig is. :( Mi azt ajánljuk, az edzéseket igazítsd a saját idődhöz. Eddz akkor, mikor ráérsz! Online felületünkön folyamatosan cseréljük az edzéseket, így soha nem fogsz ráunni, viszont akkor edz, amikor akarsz. Komplett 1 órás programokat kapsz, melyekkel hetente formában tudod tartani magadat.

Bizonyított tény, hogy a Tabata/HIIT edzések a leghatékonyabbak, ha formás testet szeretnél. Intervallum típúsú ezdéseknél nem a koreográfia a cél, és az sem, hogy egy jót táncoljál. DE cél, hogy a maximumot hozd ki a testedből, azt a lehető legjobb és legintenzívebb mozgással. Ha ezt jól csinálod, a tested reagál, és az edzésformának köszönhetően az utóégető hatást is ki tudod használni, mely 12-24-48 óra is lehet. Az intenzív mozgást rövid pihenőkkel szakítjuk meg, így adva a szervezetnek időt, hogy kicsit regenerálódjon. A végére már teljesen ki kell fárasztanunk magunkat úgy, hogy lépni se legyen kedvünk. Ekkor érjük el azt, amit ezzel az edzéssel el lehet. Így ne habozz, a 96%-os sikerességi ráta teljes garanciát ad. CSAK CSINÁLNOD KELL!

Felületünk online, zárt. Így csak az előfizetőink látják az oldalt, amit használunk. Nincs szükség sok felszerelésre. Természetesen szükséges az elhatározás, a rászánt idő, kb. 2 nm hely, víz, törölköző, és kedvenc edzőcucc. Esetleg kedvenc zene. :)

 • Amire Neked szükséged van, az szakképzett edzők által összeállított edzésprogram. Ez minden problémát kiküszöböl.

  • Nem össze-vissza edzel.

  • Szakképzett edző állítja össze a programot

  • A Tabata/HIIT edzések a leghatékonyabbak, ha tónusos izmokat szeretnél, utóégető hatásuknak köszönhetően

  • Nem fogsz ráunni, mert cserélődnek az edzések folyamatosan.

  • Hús, vér emberek vagyunk, bármikor megkereshetsz bennünket, ha problémába ütközöl.

  Edzésed:

  Akkor, és ott végzed, ahol akarod. Munkabeosztásod, családod, stb. így nem tud akadályt gördíteni eléd, hiszen Te igazítod saját magadhoz, hogy mikor edzel. 

  Milyen lesz, ha előfizetsz?

  Életenergiád egészen biztosan megnövekszik. Erőnléted sokkal jobb lesz. Nem csak bírni fogod a hétköznapi stresszt, de jókedvű, mosolygós napok várnak Rád. (Némi izomlázzal fűszerezve :) )

   

  Ha ma elkezded, 1 hónapon belül hatalmas változások következnek be.

  Fittebb, egészségesebb leszel, és ez nem csak a Te érdeked, hanem a családodé, környezetedé is!