Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


Multivitamin liquid - VITA - 500 ml

Multivitamin liquid - VITA - 500 ml
2 990 Ft

Értesítést kérek árcsökkenés esetén

Általános multivitamin 13 vitaminnal, és 5 természetes forrású ásványi anyaggal folyékony formában.

Mind tudjuk, hogy a testünk egészséges működéséhez a vitaminok éppoly fontosak, mint az energiát szolgáltató tápanyagok. Megfelelő vitaminbevitel nélkül hiába a sok edzés, változatos étrend és odafigyelés, a fejlődés szinte biztosan nem, vagy csak nagyon korlátolt mértékben valósul meg.

 • Ez csak a kisebbik baj, mert megfelelő vitaminbevitel nélkül nemcsak a fejlődésünk korlátolt, hanem az egészségünk is veszélyben van, hiszen a legalapvetőbb anyagcsere folyamatoktól kezdve az immunrendszer erősségének fenntartásához is elengedhetetlenek a vitaminok. Mivel a hétköznapokban is könnyedén elérhető tápanyagok minősége messze nem éri el azt a minőséget, mint évtizedekkel ezelőtt, érthető módon általánossá vált az alacsony vitaminbevitel, így egy multivitamin kiegészítővel való utánpótlás ajánlott a megfelelő vitaminbevitel elérésére.

  Sokan viszont küszködnek azzal, hogy ezeket a táplálékkiegészítőket el tudják fogyasztani, mert egyszerűen túl nagynak ítélik meg a tablettákat vagy a kapszulákat és képtelenek lenyelni. Ez különösen a gyermekek vitaminpótlásánál jelent gondot, hiszen az ő fejlődésükhöz kiemelten fontos a megfelelő vitaminbevitel.

  Ennek fényében hoztuk létre a Multivitamin Liquid termékünket, amely egy kényelmes, ízesített, könnyen lenyelhető formában képes biztosítani azt a vitaminbevitelt, amelyet más készítmények csak több tablettában tudnak. A termék különlegessége, hogy alapját földünk mélyéről nyert ásványvíz képzi, így nemcsak a 13, általunk hozzáadott vitaminnal látja el a szervezetünket, hanem 5 féle ásványi anyaggal is, melyeket az anyatermészet biztosított.

  • 13 féle vitaminnal.
  • Kiemelkedő B-vitamin tartalom.
  • Könnyen lenyelhető, ízesített, folyékony forma.

  Kinek ajánljuk?

  Neked, ha

  tisztában vagy a vitaminok fontosságával, de nem szereted a tablettás vagy kapszulás kiegészítőket,
  szeretnéd támogatni a saját, vagy gyermeked egészségét,
   
  vagy egyszerűen egy professzionális multivitamin készítménnyel szeretnéd támogatni az egészséged egy új, izgalmas formában!

  Próbáld ki te is!

  Hogyan fogyaszd?

  Fogyassz egy kupaknyi (12,5 ml) Multivitamin Liquid-et az első és az utolsó étkezésed kíséretében vízben oldva, vagy akár töményen, higítás nélkül!
  Gyermekek esetében csak a reggeli adag elfogyasztása javasolt!

  Kiszerelés: 500ml (40 adag)

  A termék felbontás után hűtőben tárolandó.

  Ízesítés: Narancs