TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


Kettlebell Trendy fekete-króm 6 kg

Kettlebell Trendy fekete-króm 6 kg
10 804 Ft

A kettlebell egy tradicionális súlyzó, mely eredetileg Oroszországból származik. A fogantyús vasgolyó már a szovjet hadseregben is fontos szerepet játszott a katonák fizikai felkészülése során. A megszokott súlyzóktól eltérően a kettlebell fogása tengelyen kívül történik, ezért a gyakorlatok során fokozott erőkifejtésre, mentális összpontosításra és koordinációra van szükség már a gömbsúlyzó helyes tartásához is.

A kettlebellel történő edzés az egész testet átmozgatja, különösen a gerinc környéki mélyizmokat, mély hátizmokat, a has és csípő izmait. Kettlebellel erős és stabil törzset dolgozhatnak ki a sportolók, mely minden erő alapját képezi.

 • A kettlebell zsír égetésre, törzs és testtartás megerősítésére, izmok növelésére szolgáló sportszer. Az egész test izomcsoportjait átmozgatja, különösen az alsó hátat, csípőt, végtagokat. A funkcionális erőnlét növelése mellett magas szintű test fitnesz és állóképesség elérését eredményezi. A végtagok és izmok edzésével egyetemben a mozgáskoordinációt és koncentrációs készséget is fejleszti. Edzés során egyszerre fejt ki aerob és anaerob hatást. Az egészségre is pozitív hatással van. Amatőröknek, haladóknak, férfiaknak, nőknek, mozogni vágyóknak, sportolóknak, testépítőknek, katonáknak egyaránt ajánlott.

  A fekete színű Trendy Kettlebell króm fogantyúval felszerelt, mely biztonságos és szilárd fogást biztosít. A súly fekete gumi bevonata megakadályozza a padló vagy edzőfelület károsodását. Tárolása biztonságos. Egyéni fizikai állapotnak megfelelően érdemes a súlyt megválasztani!

  Technikai adatok:
   - Súly: 6 kg
   - Szín: fekete, króm
   - Borítás: gumi

Webáruház készítés